Ga naar de inhoud

Sport

Het beheer van sportvelden vraagt om een uitgekiende balans van gras en bodem in relatie tot de bespelingsintensiteit. De verschillende in bodemopbouw alsook verschillen bodemsamenstelling van een sportvloer vragen om een gedegen onderzoek.

Sportveld in beeld

Het beheer van sportvelden vraagt om een uitgekiende balans van gras en bodem in relatie tot de bespelingsintensiteit. De verschillende in bodemopbouw alsook verschillen bodemsamenstelling van een sportvloer vragen om een gedegen onderzoek. Daarom zetten we bij het in kaart brengen van de toplaag passieve gammasensoren in. Hiermee worden verschillen in textuur snel zichtbaar. Dit geeft niet alleen een goed beeld van de bodemvariatie, maar probleemgebieden kunnen beter worden afgebakend.

Technologie die werkt

En, de variƫteit in beheer van sportvelden maakt dat elke sportveld om een maatwerkoplossing vraagt als het gaat om aanleg, onderhoud en renovatie. Onze advisering is praktijkgericht. Wij geven beheerder en aannemer een duidelijk advies over de aanpak van het werk. Of het nu gaat om het trainingsveld van VV Drie Hoog Achter of een BVO. En alles in eigen beheer.

Sporten op gras

Wist u trouwens dat precisielandbouw ook in de sportsector wordt ingezet? Wij zijn er trots op dat diverse klanten van ons in sportveldbeheer werken met taakkaarten. Bemesten, bekalken en verschralen en opwaarderen gaat volledig automatisch en GPS gebaseerd.

Ook uw sportveld laten inmeten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.