Ga naar de inhoud

Precisielandbouw

In de landbouwsector zijn we al jaren de specialist als het gaat om het maken van digitale bodemkaarten met onze eigen bodemscanner. We bedienen akkerbouwers, bollentelers, boomkwekerijen en ook melkveehouders en hun adviseurs. Dat doen we niet alleen voor precisielandbouw, maar ook voor bodembeheer en bodemverbetering. Onze jarenlange ervaring van bodems en teelt maakt dat wij, eventueel samen met uw teeltadviseur, taakkaarten kunnen samenstellen en maatregelen kunnen opstellen die renderend zijn. Wij baseren ons daarbij altijd op agronomische uitgangspunten.

We bieden voor de agrarische sector verschillende diensten aan. Of het nu gaat om bemesting, irrigatie of precisielandbouw in akkerbouw en melkveehouderij.  En met onze 20 jaar aan ervaring weten we voor elke teelt hoe het werkt: snel, praktisch en tegen een nette prijs!

Klik hier voor het voorbeeldrapport precisielandbouw en bekijk de mogelijkheden om geld te besparen op middelen en opbrengsten te optimaliseren met gerichte taakkaarten. Of het nu gaat om aardappelen, bollen of gras, voor elke teelt kan  ons precisielandbouwpakket meerwaarde bieden.

Wilt u ook uw perceel laten inmeten?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.