Ga naar de inhoud

Civiel

Voor ingenieursbureaus voeren wij diverse onderzoeken uit. Zo beoordelen wij vrijkomende grond voor hergebruik. En, we beoordelen bodems die in ontwikkeling komen. Zoals bij de aanleg van wegen of het bouwrijp maken bij de aanleg van een nieuwe woonwijk. We schuwen daarbij vraagstukken die met grondwater te maken hebben niet. We beoordelen de capaciteit van de bodem voor infiltratie en brengen adviezen uit bij het aanleggen van drainage. En ook hier geldt: ons werk is praktijkgericht en direct toepasbaar voor de uitvoerder.

Door onze kennis van de bodem en lokale omstandigheden leveren we voor elke locatie maatwerk. Het graven van profielkuilen, het verrichten van (hand)boringen, het plaatsen van peilbuizen, het monitoren van grondwaterstanden wordt uitgevoerd door ervaren vakkrachten met moderne apparatuur.

Onze advisering richt zich onder andere op vraagstukken alsĀ  hergebruik van bodem, bouw aanleghoogtes, infiltratiecapaciteit en drainage. Daarbij kijken we sterk naar de praktische kant van de uitvoering. Zodat de uitvoerder en beheerder het werk realistisch kunnen plannen en begroten.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.